Научете се как да израдите успешен онлайн бизнес.

Научете как да изградите успешен онлайн бизнес, от създаването на сайта до маркетинга и оптимизацията

Казвам се Станил Добрев и имам удоволствието да Ви представя може би най-пълния курс по уебмастъринг и онлайн маркетинг, достъпен на български език. Обучението, което Ви предлагам е резултат от дългогодишния ми опит и работа с над 400 клиенти и има за цел да Ви даде практически знания, които гарантирано ще Ви помогнат да подобрите онлайн бизнеса си или да стартирате успешен такъв. Ако това звучи интересно за Вас, моля прочетете описанието и конспекта по-долу, за да прецените дали все пак това обучение е за Вас.

Защо 400/80?

Нарекох курса "ОНЛАЙН БИЗНЕС 400/80", защото той е резултат от опита ми с над 400 проекта по създаване и оптимизиране на уебсайтове и други продукти и услуги, както и провеждане на маркетинга на част от тях. Практическите знания и умения, които придобих през годините, и работата по тези проекти ги синтезирам в онлайн обучение, с реална продължителност от 80 часа. 400/80 - Опитът от 400 проекта, синтезиран в 80 часа.

За кого е курсът?

Ако имате онлайн бизнес или желаете да създадете такъв, ако сте готови да положите усилия и проявите търпение, ако сте готови да си поставите големи цели и да предприемете необходимите стъпки за постигането им, то този курс може би е за Вас. Казвам "може би", защото може да сте изградили перфектния бизнес, да сте постигнали успеха, за който винаги сте мечтали, и в момента само да берете плодовете на усиления си труд. Ако е така сигурно погрешка сте попаднали на тази страница. В противен случай, искам да Ви кажа, че целите, които аз си поставям с този курс, са да Ви помогна да успеете в бизнеса.

Обучението е изцяло практическо и в него Ви давам най-доброто от дългогодишния си опит. Завършвайки обучението ще имате една много добра визия за това какво и как трябва да се направи за постигане на максимални резултати в онлайн бизнеса Ви. Убеден съм, че дори по време на обучението ще постигнете резултати, които ще доведат до удовлетворение и още по-силна мотивация да продължите напред.

Смея да твърдя, че стратегиите и знанията, които ще споделя в обучението са един оптимизиран път напред и нагоре. Ще Ви покажа най-добрите трикове и стратегии, които съм открил и приложил и гарантирано работят за всеки тип бизнес. С най-малки усилия ще постигнете най-големи резултати. Защо съм сигурен в това - прилагайки тези техники и умения създадох няколко лични онлайн бизнеса носещи полу-пасивен доход, като седмичният ми труд за поддръжката и развитието им е средно 4-5 часа. В случая говоря само за личен труд, в удобно за мен време и в удобно за мен работно пространство (полегнал на леглото, в някое кафе, на шезлонга край басейна и т.н.). Няма да оставя нищо скрито - в обучението ще Ви покажа моите бизнеси и на какво се дължи успехът им.

Надявам се, вече имате малко по-добра представа дали курсът е за Вас. Ако е така, сигурно се питате как точно ще се проведе това обучение.

Мнения на клиенти/приятели

Ангел Тодоров
предприемач

Със Станил се запознахме през 2005г., в контекста на създаването не медийния проект “359”.
Тогава го наехме като програмист, но много бързо се оказа, че той е безценен източник на знания и опит свързани не само с правилното и прецизно изработване на програмен код, но и с Интернет маркетинга, SEO оптимизацията и социалната психология.
При работата си с него за първи път видях девелопър, който работи бързо, точно, почти без бъгове и в същото време предлага смислени решения, касаещи маркетинговата страна на проекта.
Без него проекта “359” нямаше да е същия, а лично аз вероятно нямаше да напредна толкова бързо в създаването и развитието на медии в Интернет.
Всъщност, Станил е най-добрият и опитен web-master с който съм работил, а аз съм работил с доста.
Благодарение на широкия си поглед и огромния си опит той винаги може да предложи най-доброто и оптимално решения на всеки един клиент, както го е правил много пъти за мен и моите колеги.
Едно е абсолютно сигурно – да се комуникира с него на каквато и да е тема свързана с Интернет е уникален шанс за развитие за всеки човек, търсещ бъдещето си в контекста на Мрежата.


Николай Колев
forex-hobby.com

Станил е удивителна личност. Казвам го, защото освен от интернет имам привилегията да го познавам лично. Все се заричам, когато говоря с него да си водя бележки. Идеите буквално извират от него, голяма част от тях благодарение на двайсетгодишния му опит като компютърен инженер. Но не само… Имам чувството, че докато обяснява най-интересните си и значими проекти, без да си дава сметка, покрай тях генерира толкова нови идеи, че човек просто се загубва в тях. И това не са, да кажеш, някакви абстрактни и отвлечени концепции, а съвсем реални и приложими на практика замисли.

...Неотдавна Станил Добрев стратира изключително амбициозен онлайн видео курс, озаглавен “Онлайн бизнес 400/80 – Пълен практически трейнинг по уебмастеринг и интернет маркетинг”... Аз самият се записах и от първите, встъпителни лекции съм впечатлен до немай къде. Мислех си, че с много от нещата съм запознат, но се изненадах от незнанието си. Забележителното е, че научавам много нови факти точно по темите, които познавам и с които работя.

Ще споделя само и това, колко въздействащо е да слуша човек на живо Станил. Не си мислете, като го казвам, че говори с високопарни изрази или се прави на интересен. Друго е. Просто компетентността и опитът струят от думите му. Слушайки го, на човек му иде да зареже всичко и да започне на чисто. С нова идея, с нова реализация… И аз съм сигурен, че много от курсистите ще го направят.


Александър Бунов
психолог

Виждал съм всякакви хора. Усмихнати и тъжни, добри и лоши, егоисти и алтруисти и още, и още. Всички те се движеха и се движат винаги подчинявайки се на времето и пространството. При Станил Добрев тези две понятия сякаш не съществуват. Покрай него имам чувството, че бъдещето се е случило, че миналото предстои, а настоящето, настоящето е безкраен миг на свобода.

Със Станил се познаваме от 23 години. Смея да твърдя, че той е най-добрия ми приятел. Приятел, който за тези 23 години не спря да се развива, като всеки един негов миг бе изпълнен с нови, иновативни идеи и тяхното реализиране, приятел, който създаде и има прекрасно семейство.

Аз не разбирам от софтуер, не са ми ясни кодовете, които Станил Добрев пише. Аз съм психолог и мога да оценя резултатите които постига. Мога да видя, и виждам, удовлетворението от добре свършената работа. Удовлетворение, което изпитва и той и неговите партньори и клиенти в съвместните им бизнес начинания.

Но най-важното нещо което откривам в бизнеса, а това е и живота на Станил е реализираната мечта за свобода. Разбрах, че смисъла на свободата е във всеки миг на ангажираност и удоволствие от постигнатите резултати. Разбрах, че за свободата няма смисъл да воюваш, а просто трябва да реализираш мечтите си. Станил е човек който е свободен, човек, който не търси оправдания, а решения. Това е човека, с чиито умения като web-master и чисто човешките му характеристики, можете да постигнете много, както в бизнеса, така и в личностното си развитие. В края на краищата, независимо от експлозивното технологично развитие, ние си оставаме човешки същества. И имено, като хора се нуждаем от целия спектър на емоционални преживявания. Знам, че Станил Добрев е вашия човек. Той е този, който ще реализира вашия бизнес проект, но заедно с това ще изпитате и удовлетворението от общуването с него. Той е човека, с чиято помощ можете да успеете в Мрежата, но той е и човека, който ще ви припомни и внедри в онази другата мрежа, мрежата на личните социални взаимоотношения.


Венета Димитрова
venetadimitrova.com

На всички, които развиват он-лайн търговия или он-лайн услуги в БГ и извън БГ (най-вече в САЩ, Бразилия, Белгия) и смятате, че е време за оптимизация – силно препоръчвам консултация със Станил, другари! Препоръчвам го отново, защото той е човекът, който ми помогна да увелича с около 35% потребителите на моите услуги, помогна ми да намеря и точния продукт за едно от он-лайн начинанията ми и заедно с това ме предизвиква постоянно да измислям некви супер изтрещяло добри начини за оптимизация! Начинът му на мислене, мащаба, опита му, отношението, всичко е супер ценно в него. :-) Ако имате ясна услуга/продукт, която да предлагате и някакъв бизнес модел, то ви трябва само един следобед със Станил и ще имате план за оптимизация. От друга страна, ако пък бизнес модела как да си предлагате услугата/продукта не е достатъчно ясен или самия продукт/услуга не са ви изчистени в главата – ще ви трябват най-много 2, 3 срещи с него. Това е. Будистки стил консултации – чисто, просто и ясно. :-) Препоръчвам наистина безрезервно такава консултация на всеки искащ да се занимава или вече занимаващ се с он-лайн търговия на услуги и продукти във и извън България! :-) Ако смятате, че ви е време – пишете му! :-)


инж. Калина Янколова
Зам.Мениджър в ИТ компания

Станил Добрев – прелестен човек, с когото имах честа да се запозная покрай изграждането на нашият фирмен сайт преди 2 години. Тогава не бяхме наясно какво точно искаме, но след като му нахвърляхме нашите идеи, той ги сглоби и направи сайт, който не само изглежда добре, а се превърна в нещо, което работи и носи приходи за нас.
Станил е иноватор в определен аспект, не може да предвиди точно какво ще се случи, но винаги усеща правилната посока, в която да се движиш. Когато и да съм му се доверила, не съм сбъркала. Неговият инструмент е компютъра, с който той прави чудеса.
Станил Добрев е успял да свърже опита, който е натрупал с реализираните уеб-базирани проекти, и от това е синтезирал нещо ново и полезно за всички нас, желаещите да навлезнат в дебрите на необятния свят на онлайн маркетинга и уеб присъствието като цяло.

Част от клиентите ми

Форма на обучението

За да мога да съм максимално полезен и за да имам постоянна обратна връзка с вас реших да направя обучението под форма на онлайн уебинари. Първото издание е към своят край и има записани над 100 часа обучение, което е достъпно за вас и можете да започнете да гледате видеата веднага след закупуване на курса. За да получавам обратна връзка от вас и за да опреснявам курса с нова информация ще провеждам по един уебинар месечно за поне една година напред. Правя всичко това с идеята да успеете да развиете своят облайн бизнес и аз да съм до вас, готов да помогна през целия процес - от създаването на сайта, до генерирането на трафик, реализирането на първите продажби и до разрастването и оптимизирането на бизнеса.

Като допълнителна помощ всички включили се в курса ще бъдат добавени в затворена Facebook група, където всички включили се в курса споделяме опит си помагаме взаимно.

Обучението е под форма на записани уебинари
48 видеа (засега)
Общо над 100 часа.

Съдържание/Конспект на обучението

По-долу можете да прегледате ориентировъчния план на обучението, като той може да бъде допълван в процеса на работа. Няма да се ограничим само в определени планове и рамки, ще нагаждам обучението според вашите нужди.

I. Въведение в курса и уеб-мастъринга

 1. Кой съм аз (Станил) и какво ще получите от мен.
 2. Въведение в курса - как да го консумирате и как да прилагате наученото за постигане на максимално бърз и добър резултат.
 3. Как работят уебсайтовете - какво е статичен и динамичен сайт. Как работят динамичните сайтове (въведение в HTTP).
 4. Какви езици се използват и каква структура може да има един сайт.
 5. Запознаване с най-популярните начини за създаване на уебсайт.
 6. Въведение във WordPress. Предимства и недостатъци на платформата. Алтернативи.

II. Подготовка за създаване на уебсайт

 1. Ресурсите необходими, за да започнем практическата работа - какво е домейн и какво е хостинг.
 2. Домейни - стратегии за избор на домейн. Регистриране и конфигуриране на домейн.
 3. Всичко, което трябва да знаете за хостинга.
 4. Запознаване с най-важните функции на CPanel - sub/addon/parked domains; emails; databases; softaculous; FTP accounts; File Manager; AWStats; Cron; Logs.
 5. Имейли и инструменти - как да конфигурираме и ползваме имейлите ефективно.
 6. Използване на FTP за качване и сваляне на файлове.

III. Създаване на уебсайт с WordPress

 1. Инсталиране WordPress.
 2. Конфигуриране на WordPress, най-важни настройки.
 3. Първи стъпки в използването на WordPress - как да менажираме страници/статии/коментари/потребители/медия.
 4. Персонализиране - менюта и джаджи.
 5. Промяна на дизайна и стила - инсталиране, конфигуриране и персонализиране на теми.
 6. Добавяне на функционалност с помощта на разширения - как да търсим, тестваме, оценяме и инсталираме разширения.
 7. Най-важните плъгини - инсталиране и конфигуриране.
 8. Сигурност на сайта.
 9. Местене на сайт, бакъп, възстановяване.

IV. Специфични приложения на WordPress

 1. Създаване и поддръжка на блог.
 2. Онлайн търговия (Ecommerce). Създаване, оптимизиране и поддръжка на уебсайт за онлайн търговия.
 3. Използване на видео. Създаване, конвертиране, хостване.
 4. Мембършип сайтове - създаване, интегриране с външни услуги, оптимизиране, маркетинг.
 5. Ландинг страници - създаване и използване.
 6. Подкастинг. Как се прави и защо? Инструменти и ресурси за подкастинг.
 7. Уебинарите като част от маркетинг стратегията. Как да създадем, популяризираме и хостваме уебинар.
 8. Намиране и инсталиране на теми, специфични за даден бизнес или ниша - недвижими имоти, автосервиз, фотограф, сватбена агенция и т.н. Примери.
 9. Създаване и поддържане на форум.
 10. Създаване и поддържане на социален сайт и общност.

V. Оптимизация

 1. Мобилна версия / Отзивчив/Responsvie дизайн.
 2. Пълна оптимизация за бързо зареждане на сайта.
 3. Пълна оптимизация и интегриране със социалните сайтове.
 4. Маркетинг със съдържание (Content Marketing) - въведение, как се прави, стратегии.
 5. Оптимизиране за търсачките - он-сайт SEO.
 6. Оптимизиране за търсачките - оф-сайт SEO.
 7. Оптимизиране на опциите за абониране и лист билдинг.
 8. Допълнителни инструменти от Google - Google Places, Google Merchants, Rich Snippets, Google Hotel Ads.
 9. Регистрация на авторите в G+.

VI. Генериране на трафик към сайта

 1. Натурално търсене в търсачките.
 2. Социалните медии, като източник на трафик. Инструменти, организиране на маркетинг кампании в социалните сайтове.
 3. Видео трафик - използване на сайтовете за видео-споделяне като източник на трафик.
 4. Трафик от форуми.
 5. Сайтове за обяви.
 6. Сайтове за търговия - eBay, Amazon, Etsy и др.
 7. PPC, платена реклама. Създаване и поддръжка на рекламна кампания. Оптимизиране за повишаване на конверсията и намаляне на разходите.
 8. Офлайн реклама.
 9. Маркетинг със статии. "Гостуване" на чужди блогове.
 10. Guerilla Marketing.
 11. Вирусен маркетинг (форсиран) / Viral Marketing (forced).
 12. Traffic Exchanges, Safelists.
 13. Други методи за генериране на трафик.

VII. Имейл маркетинг

 1. Въведение - как и защо трябва да правим имейл маркетинг.
 2. Трикове за създаване на мейл листа.
 3. Ландинг страници - типове, създаване, инструменти.
 4. Автоматизация. Използване на ауториспондъри (външни и вътрешни).
 5. Броудкастинг. Изпращане на множество имейли и следене на статистиката.
 6. Сегментация и подробно следене действията на потребителите.
 7. Съвети за подобряване на резултатите - как да пишем заглавие и съдържание, кога да изпратим имейла, форматиране и т.н.

VIII. Монетизация

 1. PPC/Adsense - как се инсталира и конфигурира. Поддръжка и оптимизиране за максимизиране на печалбите.
 2. Продажба на продукти - цифрови и/или физически.
 3. Афилиейт маркетинг.
 4. Директна продажба на рекламно пространство.
 5. Дарения.
 6. CPA (cost per acquisition) оферти.
 7. Спонсорирани статии и ревюта.
 8. Спонсорирани реклами в имейлите. Соло-мейлинг.
 9. Търговия с домейни и сайтове.
 10. Продажба на линкове.
 11. Консултинг. Платени уебинари.
 12. Инфо-линкове.
 13. Продажба на съдържание (фото, видео, аудио и др.).
 14. Dropshipping.

IX. Максимизиране на конверсията и печалбите

 1. Въведение - как да превърнем посетителя в потенциален клиент, клиент и лоялен клиент.
 2. Фуния на продажбите. Стратегии за разработване на фуния.
 3. Google Analytics - как да използваме статистиката за подобряване на сайта. Работа с цели/goals, сегменти, тагове, персонализирани репорти, видео-статистики и др.
 4. Сплит тестинг. Какво да тестваме и как. Инструменти.
 5. Оптимизиране на интерфейса и потребителското изживяване (UX).
 6. Отстъпки, Промоции, Купони, Специални оферти - стратегии и съвети за използването им.
 7. Поддръжка и комуникация с клиента.
 8. Афилиейт програми. JV (джойнт венчър).
 9. Психологически тригери и прилагането им.
 10. Референции и ревюта от клиенти. Как да ги получим и да ги използваме на нашия сайт.
 11. Copywriting. Структура на salesletter. Проучване, писане, тестване, оптимизиране. Шаблони за лесно и бързо създаване на salesletter.
 12. Стратегии за задържане и ре-активиране на клиентите.
 13. Подаръци. Поздравителни картички. Relation marketing.
 14. Формулата CAP <=> CLV - стратегия за успех.
 15. Програма за лоялни клиенти. Създаване и прилагане.
 16. Мениджмънт на онлайн репутацията.
 17. Маркетинг от уста на уста.
 18. Силата на авторитета. Как се изгражда и поддържа авторитет.
 19. Бизнес прозрачност - защо се използва, примери.
 20. Стратегията "Син океан".
 21. Beachhead маркетинг. Стратегия и използване.
 22. Design Thinking. Как да създадем нов продукт или услуга или да подобрим съществуващите.
 23. Следене поведението на посетителите на сайта. Heatmaps.
 24. Автоматизация на маркетинга. Инструменти и стратегии.
 25. Техники за разширяване на потенциалния пазар.

X. Прилагане на наученото - Примери от практиката

 1. Как създадох и маркетирах моите продукти.
 2. Онлайн магазини в България. Примери.
 3. Маркетинг на услуги в България. Примери.
 4. Как да превърнем хобито в бизнес. Примери от практиката.
 5. Маркетинг на продукти и услуги извън България. Примери.
 6. Други примери от моята практика...

XI. Полезни инструменти и ресурси - запознаване и кратки ръководства за използване

 1. SEO инструменти.
 2. Инструменти за социален маркетинг.
 3. Комплексни системи за онлайн маркетинг.
 4. Инструменти за проучване на конкуренцията.
 5. Инструменти за оптимизиране на уеб страници.
 6. Платформи за хостинг на видео и аудио.
 7. Сайтове за сваляне и закупуване на различни ресурси.
 8. Инструменти за следене на онлайн репутацията.
 9. Ресурси за стартъпи и инвеститори.
 10. Инструменти за организиране и оптимизиране на работата.
 11. Инструменти за оценка рейтинга на социалните канали.
 12. Сайтове за споделяне на документи, слайдове и друго алтернативно съдържание.
 13. Полезни облачни инструменти и услуги.
 14. Инструменти за организиране на екипна дейност.
 15. Инструменти за онлайн обучение и трейнинг.
 16. Сайтове за търгуване с домейни и сайтове.
 17. Полезни разширения за Google Chrome в помощ на уебмастъринга и SEO-то.
 18. Сайтове за онлайн обучение.
 19. Списък на най-добрите блогове за онлайн маркетинг, SEO, UX и т.н.

XII. Други Теми

 1. PayPal - как да го интегрираме, за да получаваме плащания.
 2. Тайм мениджмънт. Оптимизация на работата.
 3. Основни, но важни компютърни умения.
 4. Любимите ми книги и какво научих от тях. Списък и кратко ревю на всяка книга.
 5. Финансиране на стартъп проекти. Споделяне на личен опит.
 6. Проучване на маркетингови ниши.
 7. Аутсорсинг. Как да наемаме, мотивираме и контролираме хора да работят за нас.
 8. CRM (Customer Relation Management). Менажиране на клиентите - съвети и инструменти.
 9. Превръщане на WordPress сайт в мобилно приложение за iPhone и Android.
 10. Bookmarklets (кратки скриптове за автоматизиране на досадни ръчни действия) - създаване, използване, примери.
 11. Мобилен маркетинг. Изпращане на SMS. Плащания с SMS.
 12. Мастърмайнд, менторство. Как да се учим от по-опитните. Как да обменяме опит.
 13. Ефекта на натрупването. Калкулатор.

Готови ли сте да се включите?

Ако това обучение ви изглежда интересно и полезно и ако сте готови да се "поизпотим" малко за вашия успех остава само да заявите вашето участие, попълвайки формата по-долу. За тези от вас, които е трудно да заплатят наведнъж цялата сума на курса предлагам плащане на 3 равни вноски (по 1 вноска за всеки месец от обучението).

Код за отстъпка:
Ако имате код за отстъпка моля въведете го в полето по-долу и кликнете на иконката , за да го проверите:

   


Плащане:Ако изберете тази опция ще получите достъп до сайта и до материалите от първите 5 уебинара.
Ако решите след това да продължите обучението следва да направите плащане по начина, който сте избрали тук. Ако не направите плащане отпадат всякакви ангажименти, но ще си зпазите тестовия достъп и лимитираните материалите, които добавя към него.

Вашите данни:
Вие избрахте да платите с наложен платеж.
Куриер ще ви достави "ключ" за достъп до обучението,
срещу който ще направите плащане на куриера.
Доставката е безплатна.
Адрес за доставка:


Данни за фактура:Пълна гаранция, нулев риск, 30 дни срок за отказ

Предлагам ви пълна гаранция и вие не поемате никакъв риск. Ако в рамките на един месец след стартирането на курса прецените, че той не е за вас или имате финансови затруднения и желаете да се откажете аз ще ви върна пълната сума, която сте заплатили, без да задавам никакви въпроси. Достатъчно е да се свържете с мен и да заявите желание за отказ и аз ще ви върна парите веднага.

2015-2016 ©  InternetBusiness.BG Всички права запазени!

Създадено от Станил Добрев