С това видео започвам серията “3-те Критични Точки” и то е основополагащo за поредицата от статии и видеа, в която ще говоря за оптимизиране на бизнеса (онлайн и офлайн) с цел увеличаване на печалбите.

Има основно 3 насоки в които трябва да насочите вашите усилия, като повишавайки ефективността във всяка от тези насоки ще постигнете синергичен ефект с крайна цел повишаване на бизнеса, приходите и печалбите. Идеите, които разглеждам в тази серия са изградени на базата на дълго-годишния ми опит в изграждането на моите бизнеси и тези на клиенти ми. Ще получите практически знания и конкретни стъпки, които да следвате за да изградите успешен бизнес.

 

Препоръчвам гледане на видеото на цял екран (бутончето долу вдясно на плейъра).

 


Ако желаете да си поиграете с цифрите можете да си свалите Excel табличката и да си направите план каква ефективност ще целите да постигнете за вашият бизнес във всяко от 3-те направления:
Свалете примерната Excel таблица (3kt.xls)

За да не пропусните следващите статии и видеа от серията “3КТ”, моля включете се в моята мейл-листа, използвайки формата по-долу. Няма да получавате спам от мен, а само качествена информация и практически съвети, приложими за вашият бизнес.