Идеята за курса се появи докато провеждах експеримент при който за 11 часа,
започвайки от нулата достигнах до изграден сайт и реализирах първата печеливша продажба.
След като завършите този курс и вие ще знаете как да постигнете подобни резултати.

БЪРЗО И ЛЕСНО ИЗГРАЖДАНЕ НА
ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН И СТАРТИРАНЕ
НА ПЕЧЕЛИВШ ОНЛАЙН БИЗНЕС

Пълен практически видео курс по изработване на електронен магазин.
Подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали.

От няколко години продавам стоки, софтуер и услуги онлайн, но от няколко месеца активно проучвам и експериментирам с нови продукти, ниши и пазари.
Електронната търговия просперира и нараства в глобален мащаб с около 7% годишно. Аз ще се възползвам от тренда и препоръчвам и на вас да се замислите по въпроса за стартиране на сайт за онлайн търговия.

Факт е, че само 3% от средният и малкият бизнес в България, продават продуктите и услугите си онлайн. Това е невероятно малко, особено като направим сравнение с 80-те процента от същата статистика за Ирландия. Не знам все още защото нашите бизнесмени “спят”, но съм убеден, че тази статистика ще се промени. Не знам колко години ще отнеме, но тези 3% ще станат 80% и в България. Аз се опитвам да убедя всички мои клиенти и приятели, че онлайн търговията е най-доброто, което могат да направят за собствения бизнес. А защо не и да изградят нов такъв. С възможностите, които ни дава Интернет и най-вече силно ефективната реклама във Фейсбук ние можем да достигнем до хиляди потенциални клиенти в много кратък период от време.

В Щатите оборота от електронна търговия нараства с около 7% всяка година и през 2016-та се очаква той да нарасне с около $20 милиарда, достигайки около $320 милиарда оборот за годината. Вярно е, че пазара там е силно конкурентен, но пък за сметка на това специализирането в една супер тясна ниша води до десетки хиляди клиенти и респективно доста добри обороти.

Този тренд дава много възможности за изграждане на онлайн бизнес и целта на видео курса, който разработих е да ви научи как да изработите и промотирате собствен сайт за електронна търговия. Имате възможност да преминете през процеса стъпка по стъпка, следвайки нагледните ми практически примери. Ако това е нова материя за вас ще намерите всичко необходимо, за да стартирате – от проучването на търсенето до избора на пазар, ниша и продукт. Ако пък вече имате сайт за електронна търговия, този курс също ще ви бъде от полза, защото показва не само как се изгражда електронен магазин, а също и как се промотира с използването на печелившите стратегии за Фейсбук реклама, контент маркетинг и ре-таргетинг.

В курса ще научите:

– Как да изберете подходяща ниша и кое е най-важното правило при избора на продукти, с които да търгувате.
– Как стратегически да изберете домейн, който ще ви помогне в разработването на бизнеса.
– Всичко което трябва да знаете за хостинга и “подводните камъни”, които се крият във всички оферти на хостинг компаниите.
– Как да създадете сайт с WordPress, да го персонализирате и оптимизирате за максимална ефективност.
– Как да поддържате блог, като част от стратегията за контент маркетинг (маркетинг със съдържание).
– Как се изгражда електронен магазин с помощта на WooCommerce – инсталиране, конфигуриране, менажиране на съдържанието.
– Как да използвате най-ефективният канал за маркетинг и реклама – Фейсбук.
– Силно ефективната стратегия за контент маркетинг и ре-таргетинг.

С цел да гарантирам вашият успех като част от курса провеждам и периодични уебинари. На тях можете да споделяте проблеми и да задавате въпроси, на които аз нагледно ще отговоря.
Ще станете част и от Фейсбук група, в която всички взаимно си помагаме, като споделяме полезни материали и личен опит. Можете да поискате мнение от съмишленици по всички въпроси, които ви вълнуват и съответно да помагате на другите, когато имате тази възможност.

Курса е под формата на видео, в което споделям моят екран и нагледно показвам как се изгражда сайта стъпка по стъпка. Имате възможност да гледате видеата със собствено темпо, във време когато ви е удобно. Докато гледате практическите действия можете да паузирате видеото, да приложите наученото във вашето начинание и да се върнете отново към видеото за да продължите със следващите стъпки. Няколко от курсистите вече изградиха своите сайтове, споделиха много положителни отзиви и благодарение на обратната връзка от тях го подобрявам и допълвам.

Списък на модулите и видеата

Ето и описание на модулите и видеата включени в тях (в скоби е показана продължителността на всяко видео в часове):

Модул 1 – Подготовка за създаване на уебсайт
1. Избор и регистрация на домейн (1:25 ч.)
2. Хостинг и CPanel (2:12 ч.)
3. Избор на ниша. Проучване на пазара и конкуренцията. (1:40 ч.)

Модул 2 – Създаване на уебсайт с WordPress
4. Инсталиране на WordPress и първоначални настройки (1:55 ч.)
5. Добавяне на съдържание във WordPress. Най-полезни плъгини. (1:50 ч.)
6. Инсталиране и използване на теми. (1:00 ч.)
7. Преместване на WordPress инсталация от един домейн и хостинг на друг (0:20 ч.)
8. Архивиране и възстановяване. Сигурност. Заигравка със стиловете на темата. (1:53 ч.)
9. Създаване и поддръжка на блог. (1:05 ч.)

Модул 3 – Изграждане на ел. магазин
10. Използване на WooCommerce – инсталиране и настройка. (1:15 ч.)
11. Използване на WooCommerce – менажиране на съдържанието. (1:26 ч.)

Модул 4 – Фейсбук реклама
12. Фейсбук маркетинг и фейсбук реклама. (2:45 ч.)

Уебинари (записи)
Запис на Уебинара от 10.02.2016 г. – обобщение на курса, допълнение, идеи и примери за избор на продукт и доставчик (1:53 ч.)

Общо: Над 18 часа видеа, от които ще научите всичко, което ви е необходимо за да стартирате успешен електронен магазин.
А освен това съм добавил и няколко бонуса, които ще допринесат за успеха на вашите начинания.

Бонуси

Бонус 1 – Запис на лекциите от събитието „Social Media Marketing World 2014“ (на английски)
Експерти от различни области на социалния маркетинг споделят своите стратегии и инструментите, които използват. Включени са около 80 лекции, всяка с продължителност около 1 час. Засегнати са всякакви теми – блогинг, Facebook, видео маркетинг, Twitter, Instagram, Pinterest и т.н. Няма друго място, където да откриете тези лекции, дори срещу заплащане.

Бонус 2 – 80 комерсиални теми за WordPress от Eleganth Themes.
Това са едни от най-добрите и популярни теми за WordPress. Предоставил съм ги, за да можете да ги използвате при създаването на вашите сайтове. Този бонус ще ви спести допълнително $40-$100, които бихте дали за комерсиална тема.

Бонус 3 – списък на 50 дропшипинг компании от САЩ
За този бонус аз лично най-много се вълнувам, защото е от решаващо значение, ако изберете дропшипинг метод за търговия в Щатите. За това Ви предоставям списък от 50 коректни доказали се компании, които предлагат wholesale и dropshipping. Сред тези търговци ще откриете почти всичко, което бихте избрали да продавате – от електроника и мобилни телефони, до въдици и оборудване за къмпинг.

Достъп до курса

При закупуване на курса получавате данни за достъп до сайта, където са поместени видеата и всички допълнителни материали към курса – връзки към сайтовете и инструментите, които използваме, бонус теми за WordPress, допълнителни видеа за социален маркетинг и др.
Срещу еднократно заплащане на курса получавате достъп до сайта до живот. Може да го отворите след година или две… или дори след пет. Когато решите, че искате да започнете изграждане на електронен магазин, материалите ще са достъпни за вас, като аз ще се старая да ги актуализирам във времето според промяната на условията на пазара и на инструментите, които използваме.

Независимо, че съм описал много подробно целият процес, аз ще съм винаги на разположение, ако има нещо неясно или ако срещате проблеми и затруднения, специфични за вашият конкретен бизнес.
Можете да ми задавате въпроси във Фейсбук, по скайп или използвайки контактната форма.

Регистрация и включване

Моля попълнете формата по-долу, за да се регистрирате за курса. Цената за включване е 144 лв. с ДДС.
Ако предложените тук методи за плащане не ви устройват, моля да се свържете с мен, за да уредим най-удобният за вас вариант.

Плащане:
Сумата от 144 лв. за обучението ще заплатя, чрез:

Вашите данни:
Име и Фамилия:
Вашият Email:
Вие избрахте да платите с Paypal.
След като изпратите тази форма ще бъдете препратен към сайта на Paypal, за да извършите плащането.
Данни за фактура:
Пълна гаранция, нулев риск, 30 дни срок за отказ

Предлагам ви пълна гаранция и вие не поемате никакъв риск. Ако в рамките на един месец след стартирането на курса прецените, че той не е за вас или имате финансови затруднения и желаете да се откажете аз ще ви върна пълната сума, която сте заплатили, без да задавам никакви въпроси. Достатъчно е да се свържете с мен и да заявите желание за отказ и аз ще ви върна парите веднага.

Мнения на Клиенти

Станил е удивителна личност. Казвам го, защото освен от интернет имам привилегията да го познавам лично. Все се заричам, когато говоря с него да си водя бележки. Идеите буквално извират от него, голяма част от тях благодарение на двайсетгодишния му опит като компютърен инженер. Но не само… Имам чувството, че докато обяснява най-интересните си и значими проекти, без да си дава сметка, покрай тях генерира толкова нови идеи, че човек просто се загубва в тях. И това не са, да кажеш, някакви абстрактни и отвлечени концепции, а съвсем реални и приложими на практика замисли.

…Неотдавна Станил Добрев стратира изключително амбициозен онлайн видео курс, озаглавен “Онлайн бизнес 400/80 – Пълен практически трейнинг по уебмастеринг и интернет маркетинг”… Аз самият се записах и от първите, встъпителни лекции съм впечатлен до немай къде. Мислех си, че с много от нещата съм запознат, но се изненадах от незнанието си. Забележителното е, че научавам много нови факти точно по темите, които познавам и с които работя.

Ще споделя само и това, колко въздействащо е да слуша човек на живо Станил. Не си мислете, като го казвам, че говори с високопарни изрази или се прави на интересен. Друго е. Просто компетентността и опитът струят от думите му. Слушайки го, на човек му иде да зареже всичко и да започне на чисто. С нова идея, с нова реализация… И аз съм сигурен, че много от курсистите ще го направят.

Николай Колевforex-hobby.com

Със Станил се запознахме през 2005г., в контекста на създаването не медийния проект “359”.
Тогава го наехме като програмист, но много бързо се оказа, че той е безценен източник на знания и опит свързани не само с правилното и прецизно изработване на програмен код, но и с Интернет маркетинга, SEO оптимизацията и социалната психология.
При работата си с него за първи път видях девелопър, който работи бързо, точно, почти без бъгове и в същото време предлага смислени решения, касаещи маркетинговата страна на проекта.
Без него проекта “359” нямаше да е същия, а лично аз вероятно нямаше да напредна толкова бързо в създаването и развитието на медии в Интернет.
Всъщност, Станил е най-добрият и опитен web-master с който съм работил, а аз съм работил с доста.
Благодарение на широкия си поглед и огромния си опит той винаги може да предложи най-доброто и оптимално решения на всеки един клиент, както го е правил много пъти за мен и моите колеги.
Едно е абсолютно сигурно – да се комуникира с него на каквато и да е тема свързана с Интернет е уникален шанс за развитие за всеки човек, търсещ бъдещето си в контекста на Мрежата.

Ангел ТодоровПредприемач

Малко от вас познават г-н Добрев, така както аз имам удоволствието, привилегията и честа да го познавам! Нямам и идея колко от вас знаят, че Станил има по-голям брат с който носим еднакво, но и рядко срещано име, което съвпадние всъщност, за себе си, въобще не считам за случайност – да, чувствам го като моят – този вечно заетият с интересни за мен игри, четива, идеи и проекти по-голям брат. Същият този от когото искам да се уча, на когото искам да приличам често в разсъжденията си, последователността си, неизчерпаемата му енергичност и себераздаване, да притежавам неговия “е-орлов” поглед в непрекъснато променящата се интернет среда и не на последно място да печеля приятелства по начина по който той ме е спечелил.
За добро или още по-добро, живеем в 21 век.
До голяма степен информационните потоци в наши дни са изключително замърсени и считам, че е изключително трудно да плуваме сами в дълбокото море само с доброто си желание. Само и единствено с изключителни капитански умения и безценен дългогодишен опит бихме намерили верния път към пристана на нашите цели.
Хубаво е човек да си намери “по-голям брат”, опитен навигатор, приятел или ментор. Моят го открих отдавна – “намерих” си Станил.

Добрил ГенчевFarmLand.bg