Интернет Бизнес 400/80

by | Mar 6, 2016 |

Мнения на Клиенти

Станил е удивителна личност. Казвам го, защото освен от интернет имам привилегията да го познавам лично. Все се заричам, когато говоря с него да си водя бележки. Идеите буквално извират от него, голяма част от тях благодарение на двайсетгодишния му опит като компютърен инженер. Но не само… Имам чувството, че докато обяснява най-интересните си и значими проекти, без да си дава сметка, покрай тях генерира толкова нови идеи, че човек просто се загубва в тях. И това не са, да кажеш, някакви абстрактни и отвлечени концепции, а съвсем реални и приложими на практика замисли.

…Неотдавна Станил Добрев стратира изключително амбициозен онлайн видео курс, озаглавен “Онлайн бизнес 400/80 – Пълен практически трейнинг по уебмастеринг и интернет маркетинг”… Аз самият се записах и от първите, встъпителни лекции съм впечатлен до немай къде. Мислех си, че с много от нещата съм запознат, но се изненадах от незнанието си. Забележителното е, че научавам много нови факти точно по темите, които познавам и с които работя.

Ще споделя само и това, колко въздействащо е да слуша човек на живо Станил. Не си мислете, като го казвам, че говори с високопарни изрази или се прави на интересен. Друго е. Просто компетентността и опитът струят от думите му. Слушайки го, на човек му иде да зареже всичко и да започне на чисто. С нова идея, с нова реализация… И аз съм сигурен, че много от курсистите ще го направят.

Николай Колевforex-hobby.com

Със Станил се запознахме през 2005г., в контекста на създаването не медийния проект “359”.
Тогава го наехме като програмист, но много бързо се оказа, че той е безценен източник на знания и опит свързани не само с правилното и прецизно изработване на програмен код, но и с Интернет маркетинга, SEO оптимизацията и социалната психология.
При работата си с него за първи път видях девелопър, който работи бързо, точно, почти без бъгове и в същото време предлага смислени решения, касаещи маркетинговата страна на проекта.
Без него проекта “359” нямаше да е същия, а лично аз вероятно нямаше да напредна толкова бързо в създаването и развитието на медии в Интернет.
Всъщност, Станил е най-добрият и опитен web-master с който съм работил, а аз съм работил с доста.
Благодарение на широкия си поглед и огромния си опит той винаги може да предложи най-доброто и оптимално решения на всеки един клиент, както го е правил много пъти за мен и моите колеги.
Едно е абсолютно сигурно – да се комуникира с него на каквато и да е тема свързана с Интернет е уникален шанс за развитие за всеки човек, търсещ бъдещето си в контекста на Мрежата.

Ангел ТодоровПредприемач

Малко от вас познават г-н Добрев, така както аз имам удоволствието, привилегията и честа да го познавам! Нямам и идея колко от вас знаят, че Станил има по-голям брат с който носим еднакво, но и рядко срещано име, което съвпадние всъщност, за себе си, въобще не считам за случайност – да, чувствам го като моят – този вечно заетият с интересни за мен игри, четива, идеи и проекти по-голям брат. Същият този от когото искам да се уча, на когото искам да приличам често в разсъжденията си, последователността си, неизчерпаемата му енергичност и себераздаване, да притежавам неговия “е-орлов” поглед в непрекъснато променящата се интернет среда и не на последно място да печеля приятелства по начина по който той ме е спечелил.
За добро или още по-добро, живеем в 21 век.
До голяма степен информационните потоци в наши дни са изключително замърсени и считам, че е изключително трудно да плуваме сами в дълбокото море само с доброто си желание. Само и единствено с изключителни капитански умения и безценен дългогодишен опит бихме намерили верния път към пристана на нашите цели.
Хубаво е човек да си намери “по-голям брат”, опитен навигатор, приятел или ментор. Моят го открих отдавна – “намерих” си Станил.

Добрил ГенчевFarmLand.bg