Зареждане...

Уебинари по ваш избор: "Майстори на Онлайн Бизнеса"

Уебинарите

24 практически уебинара - изберете кои желаете да гледате?

В тази поредица от уебинари съм подбрал всичко, което е необходимо за създаване и оптимизиране на успешен онлайн бизнес.
Разделил съм ги на отделни теми, за да изберете тези, които мислите, че ще са ви най-полезни и за които все още нямате познания.

Уебинарите се проведоха в края на 2018-та година и сега са достъпни за вас да ги гледате на запис.

Срената продължителност на едно видео е 1.5 часа и сумарно за всички уебинари са около 35 часа, препълнени с полезни практически съвети, които можете веднага да приложите за вашия бизнес.

Ето и описание на уебинарите:

 1. Уебинар 1 Най-важните елементи във всеки уеб сайт и онлайн бизнес.

  За правилното и оптималмо функциониране на всеки сайт е необходимо той да притежава определени характериситки и елементи.
  В този уебинар нагледно ще ви покажа кои са те и ще ви дам инструменти, с които да тествате вашият сайт и да проверите неговото качество.
  Ако тепърва ви предстои да изграждате уеб сайт ще разберте какво да изисквате от вашият уеб дизайнер или какво да направите, ако си изграждате сайта сами.

 2. Уебинар 2 Видове електронна търговия. Платформи - предимства и недостатъци. Въведение във WordPress и WooCommerce.

  В този уебинар ще разгледаме основите на елетронната търговия. Ще разберете видовете платформи и начините за разплащания, както и предимствата и недостатъците на всяка една от тях.
  Ще ви запозная и с една от най-добрите форми (и почти безплатна) за изграждане на стартиращ онлайн бизнес - WordPress и WooCommerce.

 3. Уебинар 3 Най-добрите плъгини, теми и редактори за WordPress.

  Много от вас познават безплатната платформа за изграждане на уеб сайтове - WordPress. В този уебинар ще ви покажа най-важните и полезни теми и плъгини, които можете да използвате на вашият уебсайт.
  Те покриват различни нужди и функционалност - оптимизация за търсачки, улеснение на работата, бързодействие на сайта, проследяване и подобряване на конверсиите (продажбите), интегриране със социалните медии и др.
  Като бонус към този уебинар ще получите видео курс за изграждане на уеб сайт с WordPress.

 4. Уебинар 4 Интензивен курс по Photoshop за начинаещи уеб мастъри.

  Едно от най-важните неща във всеки бизнес е визуалното представяне на компанията и продуктите.
  В този уебинар ще ви дам най-важните знания за графичния редактор PhotoShop, изхождайки от нуждите на собственика на онлайн бизнес.
  Ще научите как да редактирате снимки, да създавате банери, реклами и други графични елементи.
  Ще ви дам и насоки за качествено заснемане на продукти (продуктова фотография).

 5. Уебинар 5 Всичко за SEO - как да преборите конкуренцията и да завземете челни позиции в Гугъл.

  В днешно време съществуват 2 основни източника на трафик към даден уебсайт - социални медии и търсачки (най-вече Гугъл).
  Челни позиции в Гугъл по важни за вашият бизнес ключови думи ще ви гарантира обемен и безплатен трафик към сайта.
  В този уебинар ще ви дам знания и инструменти за оценка на вашата бизнес среда и конкуренцията и ще ви представя стратегия за създаване на съдържание и оптимизиране на вашият уеб сайта с цел достигане на челни позиции в Гугъл.
  Всичко това ще подкрепя с реални примери от моята практика.

 6. Уебинар 6 Ecommerce Оптимизация - увеличете конверсиите, продажбите и печалбата.

  Ако вече имате изграден уеб сайт и реални посетители, то следващият фактор, от който зависи вашият успех са конверсиите (продажбите).
  Най-важната мярка е процента на конверсиите или каква част от посетителите на сайта купуват от вас и генерират приход.
  В този уебинар ще ви покажа как да следите конверсиите и как да оптимизирате маркетинга и сайта си за повишаване на продажбите и печалбата.

 7. Уебинар 7 Content Marketing - най-ефективнатата стратегия за маркетинг.

  Независимо от типа маркетинг, който правите и маркетинговите канали, които използвате, в основата на всичко това стои някакъв тип съдържание - текст, снимка, видео и др.
  Освен за привличане на нови клиенти, съдържанието указва влияние и върху преките конверсии (продажби), а също така и в задържането на съществуващите клиенти.
  В този уебинар ще представя видовете съдържание, което можете да създадете и как да го използвате стратегически в маркетинговите си кампании и сайта си, с цел оптимизиране на трафика и конверсиите.

 8. Уебинар 8 Копирайтинг - как да пишем продаващи текстове. Психологически тригери.

  В този уебинар ще ви покажа как да пишете завладяващи заглавия и описания на продуктите, с цел повишите на продажбите.
  Ще ви предоставя инструменти и шаблони, които да ви улеснят в този процес.
  Ще разгледаме подробно и 6-те основни психологически тиргера, които подтикват хората към действие (или бездействие), и как да ги използвате във вашият бизнес.

 9. Уебинар 9 Използване на Google Analytics, Search Console и Yandex Metrica за оптимизация на бизнеса и вземане на бизнес решения.

  Анализа на данните, с които така или иначе разполагаме, е най-масово подценявата дейност, но в същото време и най-лесният начин да се увеличи бизнеса.
  За да можете да подобрите и оптимизирате бизнеса си трябва да имате достатъчно точна представа за текущото му състояние и да разберете, кои са най-важните и ефективни компоненти във вашият бизнес.
  Ще ви запозная подробно с няколко инструмента, с помощта на които да анализирате трафика, конверсиите и поведението на посетителите на сайта и да вземете бизнес решения, с които да увеличите трафика към сайта си и продажбите.
  Ще разберете как да откриете най-ефективните маркетингови канали и съдържанието, което продава най-много.

 10. Уебинар 10 Партньорски и афилиейт програми - висок скок в бизнеса.

  Най-подценяваният метод за маркетинг в България. Достатъчно е да създадете добър продукт/услуга и добре организирана партньорска програма и цяла "армия" от афилиейти ще прави маркетинг и продажби за вас.
  Над 80% от моите приходи се дължат на партньорска дейност. Ще споделя личен опит и ще ви покажа колко бързо и мащабно може да се скалира даден бизнес, с помощта на афилиейт програма.

 11. Уебинар 11 Алтернативни ефективни методи за генериране на трафик към сайта.

  За някой тясно-нишови бизнеси социалният маркетинг и платената реклама във FaceBook и Google не са ефективни.
  При тези случаи трябва да сте по-креативни и изобретателни в маркетинга. Ще ви дам идеи за алтернативни и малко познати канали за маркетинг, като ще подкрепя теорията с реални примери от моята практика.

 12. Уебинар 12 Стратегии за ефективен социален маркетинг.

  Социалният маркетинг не е просто споделяне на постинги и спам в групи и страници във FaceBook.
  В този уебинар ще ви покажа няколко стратегии, подкрепени с примери, които вдигат социалния маркетинг на по-високо ниво.
  С минималнии усилия и вложени средства ще може да постигате максилмален ефект.
  Не е изключено да достигнете и възвращаемост над 1000%, както ще видите в примерите, които съм ви подготвил.

 13. Уебинар 13 Платена реклама във Facebook - начинаещи.

  Най-важното, което трябва да знаете за платената реклама във FaceBook. Запознаване с видовете реклама и начините за таргетиране.
  Практически съвети за подготовка на рекламна кампания и пускане на първите реклами.

 14. Уебинар 14 Платена реклама във Facebook - растеж, ремаркетинг, оптимизация.

  Ако имате известен опит с платената реклама във FaceBook, то този уебинар ще ви помогне да повишите ефективността.
  Ще покажа методи за оптимизация на кампаниите, които ще намалят разходите ви за реклама и ще повишат конверсиите (продажбите).
  Доста често над 50% от продажбите се реализират с ремаркетинг. Ще разберете как да използвате FaceBook пиксела по един уникален иновативен начин, познат на много малко хора.

 15. Уебинар 15 Изграждане на мембършип сайт. Бизнес система за консултанти, трейнъри, лектори.

  По мое лично мнение, 2 са видовете бизнес, които носят максимални печалби, удовлетвореност и голяма полза както за бизнеса, така и за клиентите.
  Това са изработването и продажба на софтуер и провеждането на обучения и консултации.
  В този уебинар ще научите всичко необходимо за изграждането на консултантски бизнес и за платформата, която да автоматизира голяма част от маркетинга и бизнеса.
  Ще ви покажа и техническото решение, което аз изработих и вече се ползва от над 1000 сайта. Нарича се Fastmember и е плъгин за WordPress.
  Заявете участие в поне 12 уебинара, за да получите FastMember безплатно.

 16. Уебинар 16 Уебинари. Създаване, маркетинг, водене.

  Уебинарите и видеото наживо са едни от най-успешите методи за изграждане и популяризиране на бранд (личен или фирмен).
  Подготовката за провеждане на уебинар и техническото изпъление изглеждат сложни за голяма част от собствениците на бизнес.
  Аз ще се опитам да ви убедя в противното и ще ви покажа стъпка по стъпка как да създадете платформата, да се подготвите за уебинара, да привлечете гости/клиенти и да го проведете гладко и безпроблемно.
  Покажете ми силно желание за провеждане на уебинари и може да съм до вас при първият ви такъв, за да ви подкрепя морално, идейно и технически. :-)

 17. Уебинар 17 Създаване на качествено аудио и видео съдържание. Оборудване, подготовка, запис, редакция, разпространение.

  Не е задължитлено да инвестирате в скъпа техника и професионален курс за видеографи, за да създадете качествено видео съдържание, което да работи в полза на вашият бизнес.
  В този уебинар ще ви покажа как да създадете видео съдържание с минималин усилия и средства.
  Ще ви покажа бързи техники за редакция и подобряване на записаното видео и аудио, както и за подготвката им за споделяне.
  Ще споделя личният си опит и стратегиите, които аз използвам за разпространяване на видео и използването му в маркетинга и продажбите.

 18. Уебинар 18 Как да използвате YouTube за изграждане на бранд и бизнес.

  Този уебинар е най-доброто допълнение на предния. Ако вече сте създали вашето видео съдържание сте готови да "атакувате" YouTube и да привлечете десетки хиляди гледания и последователи.
  Ще покажа инструменти и методи за популяризиране на видеата и вашият YouTube канал.
  Ще ви предложа стратегии за използването на YouTube като маркетингов канал и ще ви запозная с над 10 различни метода за монетизация (реализиране на печалба от видеата).

 19. Уебинар 19 Имейл маркетинг. Изграждане на мейл листа, имейл копирайтинг, инструменти.

  Да разполагате с мейл-листа от потенциални и настоящи клиенти е цяло богатство.
  Може би сте чували популярният английски израз "money is in the list".
  Прекрасно е да знаете, че в момента, в който ви потрябват допълнителни приходи е достатъчно да изпратите един имейл и в следващите часове или дни да се възползвате от генерираните приходи.
  Ще ви покажа как да изграждате ефективно имейл списъци, как да пишете завладяващи имейли и как да повишите продажбите, чрез имейл маркетинг.
  Ще ви запозная с различните технически средства и ще ви покажа целият процес на имейл маркетинга стъпка по стъпка.

 20. Уебинар 20 Ефекта "Лоялност" - тайната на най-успешните компании.

  Болшенството от бизнесите се фокусират върху конверсиите, реализираните продажби и печалби.
  Най-успешните компании на всички времена се фокусират върху степента на задържане на съществуващите клиенти.
  Ще ви покажа статистика, проучвания и личен опит, които ще ви помогнат експоненциално да повишите броя на киентите си и съответно успеха на вашият бизнес.
  Голяма роля в задържането на клиентите играят програмите за лоялност.
  Ще ви покажа примери, технически решения и съвети за внедряване на програми за лоялни клиенти във вашия маркетинг и бизнес.

 21. Уебинар 21 Бизнес в движение или как да бъдеш дигитален номад.

  В този уебинар ще ви покажа как можете да обикаляте света, докато работите отдалечено, използвайки лаптоп и телефон.
  Ще ви представя различни източници на доход, които може да използвате докато пътувате.
  Ще покажа и трикове за минимизиране на разходите за нощувка, транспорт и храна.

 22. Уебинар 22 Пасивен доход - изкарвай пари докато спиш.

  Пасивен доход е този, който не изисква вашето активно участие или се нуждае от много малко труд, за да се поддържа.
  Има сторици начини за генериране на пасивен доход и в този уебинар ще ви покажа десетки такива, които повечето от вас могат да реализират.
  Ще ви покажа как ефективно да използвате различни директории и сайтове, чрез които да продавате продукти и услуги, изпреварвайки вашите конкуренти с минимални усилия.

 23. Уебинар 23 Създаване на успешен мрежови бизнес.

  Мрежовия бизнес (или МЛМ) е много специфичен модел за изграждане на бизнес, но има няколко водещи правила, които ще ви помогнат да се превърните в лидери в компанията, за която работите.
  В този уебинар ще ви представя тези правила и ще ви предложа процес, чрез който бързо и ефективно да изградите мрежа от работещи дистрибутори.
  Ще ви покажа и инструменти, чрез които да автоматизирате голяма част от процеса по намиране и филтриране на най-добрите дистрибутори.

 24. Уебинар 24 Вашият Уебинар

  В този уебинар ще отговоря на най-интервсните и често задавани въпроси, които получа по време на серията от уебинари.
  Ще можете да зададете и всички въпроси, които имате към мен.
  Този уебинар няма да е ограничен времево и ще продължи дотогава, докато имате въпроси.

избор на уебинари и регистрация >>

За Лектора

Станил Добрев

Над 20 години професионален опит в IT. Над 450 клиента за уеб дизайн, SEO и дигитален маркетинг, сред които Австралийското Правителство, Американски кандидат-президент, Reuters, Leanplum, Renault-Nissan и др. Маниак на тема проследяване и анализ, ефективност и оптимизация. Създател на най-обстойният видео курс за интернет маркетинг "Онлайн Бизнес 400/80" и редица други обучения и уебинари, гледани от хиляди българи, желаещи да развиват онлайн бизнес.

Бонуси

Бонусите, които ще получите зависят от броя уебинари, в които се включите и се получават с натрупване. Например, ако закупите поне 4 уебинара получавате бонуси 1 и 2.

Бонус 1: Видео курс - Създаване на уебсайт с WordPress

[при участие в поне един уебинар]

От този видео курс ще научите как да изградите, пресонализирате и поддържате сайт с помощта на безплатната платформа WordPress. Ще наузите как да използвате плъгини и теми и как да добавяте съдържание. Запис от 4 уебинара с обща продължителност 8 часа.

Бонус 2: Видео курс - Изграждане на електронен магазин с WordPress и WooCommerce

[при участие в поне 4 уебинара]

От този видео курс ще научите как да изградите електронен магазин, използвайки WordPress и WooCommerce. Запис от 2 уебинара с обща продължителност 4 часа.

Бонус 3: Social Time Master - Плъгин за WordPress за автоматизирано социално споделяне

[при участие в поне 8 уебинара]

Един от най-успешните ми продукти, закупен от над 1200 клиента. Плъгин за wordPress, който споделя автоматично съдържанието от вашият сайт в социалните ви профили.

Бонус 4: FastMember - Плъгин за WordPress за изграждане на Мембършип сайт (сайт за продажба на дигитални продукти, като софтуер, обучения, консултации)

[при участие в поне 12 уебинара]

Най-успешният ми софтуерен продукти. Плъгин за wordPress, чрез който можете да изградите сайт, на който да продавате дигитални продукти и услуги. Приемане на плащания, чрез PayPal и кредитни/дебитни карти. Защита на съдържанието, достъпно само за платени клиенти. Редактор на форми. Опростена система за имейл маркетинг.

регистрация - стъпка 1: избор на уебинари

Моля изберете по-долу уебинарите, които желаете да закупите.


Със всеки добавен уебинар единичната цена се намаля. В табличката по-долу можете да видите цената, в зависимост от броя избрани уебинари.
Докато правите вашият избор тук ще видите маркиран реда с цената, която ще заплатите:
брой уебинари ед.цена сума
130 лв.30 лв.
229 лв.58 лв.
328 лв.84 лв.
427 лв.108 лв.
526 лв.130 лв.
625 лв.150 лв.
724 лв.168 лв.
823 лв.184 лв.
922 лв.198 лв.
1021 лв.210 лв.
1120 лв.220 лв.
1219 лв.228 лв.
1318 лв.234 лв.
1417 лв.238 лв.
1516 лв.240 лв.
1615 лв.240 лв.
1715 лв.255 лв.
1815 лв.270 лв.
1915 лв.285 лв.
2015 лв.300 лв.
2115 лв.315 лв.
2215 лв.330 лв.
2315 лв.345 лв.
2415 лв.360 лв.
Брой уебинари: 0 Бонуси: - Цена: 0.00 лв.

Пълна гаранция, нулев риск, 30 дни срок за отказ

Предлагам ви пълна гаранция и вие не поемате никакъв риск. Ако в рамките на един месец след участието Ви в даден уебинар прецените, че той не е бил полезен за вас, аз ще ви върна пълната сума, която сте заплатили, без да задавам никакви въпроси. Достатъчно е да се свържете с мен и да заявите желание за отказ и аз ще ви върна парите веднага.

контакти

Моля свържете се с мен, ако имате въпроси.

Станил Добрев

Уебили ЕООД

тел: 0899185417