Повода да напиша тази статия е второто издание на Програмата за изграждане на полезни навици в ежедневието ни. 🙂 Каня Ви да се възползвате от голямата отстъпка, която предлага в следващите няколко дни (до 25.12.2016):

https://alephia.net

Февруари месец тази годината (2016-та) изпратих подобна покана за старта на първото издание и доста хора се възползваха – не само заради отстъпката, а защото осъзнаха стойността на подобно обучение за изгаждане на полезни навици в живота ни.

От личен опит знам, че хората сме доста непостоянни и бързо отпадаме от подобни дългосрочни програми. Средното време на задържане обикновено е под 3 месеца. Бях обаче силно изненадан, когато Венета ми сподели, че има 90% задържане на потребителите за целия период на Програмата (тази година беше 10 месеца, тъй като статира през март).
Това е абсолютно доказателство за стойността и ползите, които Прогамата дава. 🙂 Може да прегледате цялата информация тук:

https://alephia.net

Аз лично също се записах и макар, че съм доста ангажиран, успявах от време на време да проселедявам материалите и да извлека големи ползи. Включих се и в почти всички ежемесечни уебинари. По мое мнение, всеки един от тези месечни уебинари за всеки навик има стойност много по-голяма от месечната такса за обучението. Например, уебинара с Таня Бояджиева през октомври, който ни запозна с вътрешните съботьори в нас, ми даде супер важни познания за самия себе си – разбрах какво ме спира в различни направления и как мога да се подобря. Това ми помогна да вдигна многократно ефективността в работата и бизнеса си. А за мен това е безценно… 🙂

Искам да споделя и едно от многото позитивни мнения на включилите се в Програмата за полезни навици, за да усетите в колко наистина широк аспект може да ни помогне това да изградим успешни навици. Ето какво споделя Тодор Тодоров (цитирам го със съкращения):
“Програмата е супер!!! Не защото организаторите Венета и Велин са готини, а защото са намерили един уникален и ефективен начин да изменят позитивно и трайно живота на човека. „Навиците трудно се променят“… мислех преди. А сега се чудя кой нов пореден навик да си създам! Чрез ежедневни напътствия в Програмата ще променят съзнанието ти и ще ти отворят очите. След което топката е в теб. ТИ и само ТИ можеш да се промениш, но за това трябва да ДЕЙСТВАШ!… Посланията от Програмата ме накараха да действам! А при мен резултатът бе:

• започнах да ставам рано сутрин, дори и през уикендите (а цял живот се смятал за нощна птица) 🙂
• започнах да разбирам по-добре как, кога и с какво е правилно да се храня. Ефектът: -15 кг и продължавам да свалям, и да се чувствам по-жизнен. 🙂
• изчистих ума и пространството от ненужното! 🙂
• вдъхнових се и предприех стъпки в създаването на свой продукт! 🙂
• промених начина си на планиране на деня, което ми помогна да намеря баланса между работно и лично време;
• научих се да ценя повече това, което имам и да съм благодарен за доброто, което ме заобикаля;
• повиших ежедневната си физическа активност, като осъзнато и позитивно търся всяка възможност за движение през деня.

Благодаря ти Вени и Велин за смелостта да създадете Програмата, за огромния личен опит, който богато споделяте и за търпението и подкрепата!!!
Пожелавам ви един ден тази програма да е основна във възпитанието на децата по света.”

Мисля, че след подобни думи е излишно да продължавам да Ви убеждавам колко стойностна е Програмата за полезни навици. 🙂 А по повод старта на второто й издание до 25.12.2016 цената за месец участие е намалена от 25лв на 15лв!
Навиците, които се разглеждат са насочени едновременно и към материално и към духовно израстване. 🙂 За 2017-та година са включени следните модули:

1. Януари – Творчество и креативност.
2. Февруари – Интуиция.
3. Март – Разтребване на непотребното. Минимализъм.
4. Април – Благодарност и позитивни утвърждения.
5. Май – Медитация.
6. Юни – Здравословно хранене.
7. Юли – Физическа активност и спортуване в ежедневието ни.
8. Август – Управление на времето, енергията и продуктивността. Изграждане на цялостен план – довършване на недовършеното и визия напред.
9. Септември – Ранно ставане.
10. Октомври – Опознаване на себе си.
11. Ноември – Хармонични взаимоотношения с хората около нас.
12. Декември – Прошка, даване и креативна визуализация.

Описание на всички модули може да видите тук:

https://alephia.net/programa-2017/

Това според мен е една от най-добрите инвестиции, които можете да направите в посока подобряване на живота си. Убеден съм, че Програмата за изграждане на полезни навици ще Ви помогне да имате една много красива и вълшебна 2017-та година. 🙂

Ще се радвам да споделяме мнения и резултати от Програмата, и та да израстваме заедно по всички направления на живота си.
🙂
Разгледайте информацията и се възползвайте от временната отстъпка от 15 лв. на модул до 25.12.2016 тук:

https://alephia.net