programata-1200x900Рядко си позволявам да препоръчвам чужди продукти и услуги, но програмата за изграждане на навици на Венета е толкова интересна и полезна, че просто няма как да не я споделя.

Преди да дам повече информация за програмата искам да напиша няколко думи за Венета, защото тя (и нейните партньори) вдигат силно стойността на приятното изживяване, в което искам да ви “въвлека”. 🙂

С Венета се запознах преди 3 месеца, след като тя се включи в едно от моите обучения. Имам щастието и късмета всичките ми курсисти (около 40 до този момент) да се окажат много позитивни и хубави хора, но няколко от тях се открояват с целеустрмеността и бързите масивни действия, които предприемат, за да създат нещо качествено и полезно… нещо което да промени живота на много хора към по-добро.

Венета предприе такива действия и ще се оита да ви помогне да изградите 10 полезни навика, които малко или много ще променят начина ви на живот и ще ви помогнат да бъдете по-здрави, по-продуктивни, по-енергични, по-щастливи, по-мотивирани и по-успешни в живота, бизнеса и взаимоотношенията с другите около вас.

Написах, че ще се “опита”, защото промяната зависи най-много от вас, но пък аз съм убеден, че Вени е човека, който ще даде всичко от себе си, за да помогне да успеете. Смея да твърдя това, защото наблюдавам какво прави тя и колко много труд, енергия, мисъл и последователност тя влага в подготовката на тази програма. Освен това в последните няколко седмици прочетох всички статии, които тя публикува в блога си и виждам колко добре и колко ясно се изразява и колко заразителен е нейният ентусиазъм и нейната енергичност. 🙂

За Вени е много важно да помогне и да създаде нещо изключително добро, затова и покани за партньори в това начинание други доста успешни хора, които са с много опит в коучинга по изграждане на полезни навици. За тях ще прочетете повече на станицата за програмата, която ще споделя (линкна) след малко.

Някой от вас знаят моят принцип, че аз не споделям и не препоръчвам нещо преди сам да го изпробвам и да се убедя, че няма да подведа никого да вземе или закупи нещо, от което после няма да е доволен. Аз надникнах в “кухнята” на Венета и имах възможност вече да се запозная с някой от материалите, затова и съм толкова убеден в препоръката си.

Май е излишно да казвам, че и аз се включих в програмата. Моята жена също… и не, че аз съм я “навивал”. Тя просто е следяла активността на Венета във Фейсбук и преди няколко дни ми каза “трябва да се включа в Програмата на Венета”. И до края на същия ден го направи. Сега аз съм двойно по-щастлив от участието си в програмата, защото ще си споделяме и обсъждаме идеите с най-близкият ми човек. А и ще се мотивираме взаимно в изграждането на навиците.

Искам да кажа и няколко думи за цената на програмата… Месечната такса в момента на писане на тази статия е 20 лв. Плановете на Вени засега са и толкова да си остане. Тя иска да запази цената ниска, за да може да достинге и да помогне на повече хора. Аз я попитах дали ще ми даде отстъпка за хората от моята мейл листа и тя се съгласи на момента, без никакви условности. Моето решение обаче бе да не се възползвам, защото за мен и без това цената ми се струва много ниска, за стойността която дава програмата и за нещо, което ще направи живота ни по-добър, по-красив, по-интересен и по-забавен.

Аз нямам търпение да започне програмата и съм в очакване на първият имейл на Веним който ще бъде изпратен на 01.03.2016 г., когато стартирва приключението.

И след това всеки ден ще получаваме от нея и екипа й напътстващи и мотивиращи имейли за изграждането на навика, на който сме се посветили в дадения месец. Освен имейлите ще има и уебинари, статии, фейсбук група, г…, д… и много други инструменти, които да ни помагат. За последните 2 само загатнах първата буква, защото не съм получил одобрението на Вени да ги споделям… нека да са изненада (хммм… дали ще е такава след като вече се “изпуснах”). 🙂

И накарая искам да споделя нещо много важно (поне за мен). Навиците са много важни, те контролират живота ни… това, мисля, е ясно на всички и това е доказано от много успешни хора. Но в крайна сметка е важно цялото изживяване по изграждане и следване на навици да е приятно и забавно. Аз съм убеден, че Програмата на Вени ще ни даде това, със забавните истории, примери, съвети за качествено чийтване и най-вече срещата и комнуикацията с всичките качествени и позитивни хора, които се включват в програмата… аз наистина нямам търпение за това… 🙂

Ехааа… стигнахте почти до края на писанията ми… малко се рапрострях надлъжко, но пък след като стигнахте дотук аз съм убеден, че ще успеете да извлечете максимума от Програмата, защото ще се иска упорство и търпение от ваша страна… такива каквито проявихте четейки тази статия.

Ето и сега линка към програмата:

https://venetadimitrova.com/programa/

Ако имате някакви въпроси или искате да научите повече за програмата, моля да ми пишете директно на скайп (stanildobrev), за да помогна да вземете решение максимално бързо, преди тя да е стартирала.

Можете да получите и допълнителна инфромация от събитето във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/203476730006305/

Ако прецените, че Програмата може да е полезна и за някой от вашите приятели моля поканете ги за това събитие. Вени и аз ще сме ви много благодарни!