Мнения на Клиенти

Мнения на български

На всички, които развиват он-лайн търговия или он-лайн услуги в БГ и извън БГ (най-вече в САЩ, Бразилия, Белгия) и смятате, че е време за оптимизация – силно препоръчвам консултация със Станил, другари! Препоръчвам го отново, защото той е човекът, който ми помогна да увелича с около 35% потребителите на моите услуги, помогна ми да намеря и точния продукт за едно от он-лайн начинанията ми и заедно с това ме предизвиква постоянно да измислям некви супер изтрещяло добри начини за оптимизация! Начинът му на мислене, мащаба, опита му, отношението, всичко е супер ценно в него. 🙂
Ако имате ясна услуга/продукт, която да предлагате и някакъв бизнес модел, то ви трябва само един следобед със Станил и ще имате план за оптимизация. От друга страна, ако пък бизнес модела как да си предлагате услугата/продукта не е достатъчно ясен или самия продукт/услуга не са ви изчистени в главата – ще ви трябват най-много 2, 3 срещи с него. Това е. Будистки стил консултации – чисто, просто и ясно. 🙂
Препоръчвам наистина безрезервно такава консултация на всеки искащ да се занимава или вече занимаващ се с он-лайн търговия на услуги и продукти във и извън България! 🙂 Ако смятате, че ви е време – пишете му! 🙂

Венета Димитроваvenetadimitrova.com

Станил Добрев – прелестен човек, с когото имах честа да се запозная покрай изграждането на нашият фирмен сайт преди 2 години. Тогава не бяхме наясно какво точно искаме, но след като му нахвърляхме нашите идеи, той ги сглоби и направи сайт, който не само изглежда добре, а се превърна в нещо, което работи и носи приходи за нас.
Станил е иноватор в определен аспект, не може да предвиди точно какво ще се случи, но винаги усеща правилната посока, в която да се движиш. Когато и да съм му се доверила, не съм сбъркала. Неговият инструмент е компютъра, с който той прави чудеса.
Станил Добрев е успял да свърже опита, който е натрупал с реализираните уеб-базирани проекти, и от това е синтезирал нещо ново и полезно за всички нас, желаещите да навлезнат в дебрите на необятния свят на онлайн маркетинга и уеб присъствието като цяло.

инж. Калина ЯнколоваЗам.Мениджър в ИТ компания

Виждал съм всякакви хора. Усмихнати и тъжни, добри и лоши, егоисти и алтруисти и още, и още. Всички те се движеха и се движат винаги подчинявайки се на времето и пространството. При Станил Добрев тези две понятия сякаш не съществуват. Покрай него имам чувството, че бъдещето се е случило, че миналото предстои, а настоящето, настоящето е безкраен миг на свобода.

Със Станил се познаваме от 23 години. Смея да твърдя, че той е най-добрия ми приятел. Приятел, който за тези 23 години не спря да се развива, като всеки един негов миг бе изпълнен с нови, иновативни идеи и тяхното реализиране, приятел, който създаде и има прекрасно семейство.

Аз не разбирам от софтуер, не са ми ясни кодовете, които Станил Добрев пише. Аз съм психолог и мога да оценя резултатите които постига. Мога да видя, и виждам, удовлетворението от добре свършената работа. Удовлетворение, което изпитва и той и неговите партньори и клиенти в съвместните им бизнес начинания.

Но най-важното нещо което откривам в бизнеса, а това е и живота на Станил е реализираната мечта за свобода. Разбрах, че смисъла на свободата е във всеки миг на ангажираност и удоволствие от постигнатите резултати. Разбрах, че за свободата няма смисъл да воюваш, а просто трябва да реализираш мечтите си. Станил е човек който е свободен, човек, който не търси оправдания, а решения. Това е човека, с чиито умения като web-master и чисто човешките му характеристики, можете да постигнете много, както в бизнеса, така и в личностното си развитие. В края на краищата, независимо от експлозивното технологично развитие, ние си оставаме човешки същества. И имено, като хора се нуждаем от целия спектър на емоционални преживявания. Знам, че Станил Добрев е вашия човек. Той е този, който ще реализира вашия бизнес проект, но заедно с това ще изпитате и удовлетворението от общуването с него. Той е човека, с чиято помощ можете да успеете в Мрежата, но той е и човека, който ще ви припомни и внедри в онази другата мрежа, мрежата на личните социални взаимоотношения.

Александър БуновПсихолог

Станил е удивителна личност. Казвам го, защото освен от интернет имам привилегията да го познавам лично. Все се заричам, когато говоря с него да си водя бележки. Идеите буквално извират от него, голяма част от тях благодарение на двайсетгодишния му опит като компютърен инженер. Но не само… Имам чувството, че докато обяснява най-интересните си и значими проекти, без да си дава сметка, покрай тях генерира толкова нови идеи, че човек просто се загубва в тях. И това не са, да кажеш, някакви абстрактни и отвлечени концепции, а съвсем реални и приложими на практика замисли.

…Неотдавна Станил Добрев стратира изключително амбициозен онлайн видео курс, озаглавен “Онлайн бизнес 400/80 – Пълен практически трейнинг по уебмастеринг и интернет маркетинг”… Аз самият се записах и от първите, встъпителни лекции съм впечатлен до немай къде. Мислех си, че с много от нещата съм запознат, но се изненадах от незнанието си. Забележителното е, че научавам много нови факти точно по темите, които познавам и с които работя.

Ще споделя само и това, колко въздействащо е да слуша човек на живо Станил. Не си мислете, като го казвам, че говори с високопарни изрази или се прави на интересен. Друго е. Просто компетентността и опитът струят от думите му. Слушайки го, на човек му иде да зареже всичко и да започне на чисто. С нова идея, с нова реализация… И аз съм сигурен, че много от курсистите ще го направят.

Николай Колевforex-hobby.com

Със Станил се запознахме през 2005г., в контекста на създаването не медийния проект “359”.
Тогава го наехме като програмист, но много бързо се оказа, че той е безценен източник на знания и опит свързани не само с правилното и прецизно изработване на програмен код, но и с Интернет маркетинга, SEO оптимизацията и социалната психология.
При работата си с него за първи път видях девелопър, който работи бързо, точно, почти без бъгове и в същото време предлага смислени решения, касаещи маркетинговата страна на проекта.
Без него проекта “359” нямаше да е същия, а лично аз вероятно нямаше да напредна толкова бързо в създаването и развитието на медии в Интернет.
Всъщност, Станил е най-добрият и опитен web-master с който съм работил, а аз съм работил с доста.
Благодарение на широкия си поглед и огромния си опит той винаги може да предложи най-доброто и оптимално решения на всеки един клиент, както го е правил много пъти за мен и моите колеги.
Едно е абсолютно сигурно – да се комуникира с него на каквато и да е тема свързана с Интернет е уникален шанс за развитие за всеки човек, търсещ бъдещето си в контекста на Мрежата.

Ангел ТодоровПредприемач

Малко от вас познават г-н Добрев, така както аз имам удоволствието, привилегията и честа да го познавам! Нямам и идея колко от вас знаят, че Станил има по-голям брат с който носим еднакво, но и рядко срещано име, което съвпадние всъщност, за себе си, въобще не считам за случайност – да, чувствам го като моят – този вечно заетият с интересни за мен игри, четива, идеи и проекти по-голям брат. Същият този от когото искам да се уча, на когото искам да приличам често в разсъжденията си, последователността си, неизчерпаемата му енергичност и себераздаване, да притежавам неговия “е-орлов” поглед в непрекъснато променящата се интернет среда и не на последно място да печеля приятелства по начина по който той ме е спечелил.
За добро или още по-добро, живеем в 21 век.
До голяма степен информационните потоци в наши дни са изключително замърсени и считам, че е изключително трудно да плуваме сами в дълбокото море само с доброто си желание. Само и единствено с изключителни капитански умения и безценен дългогодишен опит бихме намерили верния път към пристана на нашите цели.
Хубаво е човек да си намери “по-голям брат”, опитен навигатор, приятел или ментор. Моят го открих отдавна – “намерих” си Станил.

Добрил ГенчевFarmLand.bg

Мнения на английски

През 2016-та работих в Сан Франциско по един проект за ре-дизайн и оптимизация на маркетинговият сайт на компанията Leanplum (доста успешен стартъп с $18 млн. инвестиция). Екипа беше много доволен от моята работа и на раздяла ми поднесоха благодарствена картичка. Ето я и нея:
 

 
А това получих от куриера след като се прибрах в България (изпратено от българския офис на Leanplum):
 

От екипа на LeanplumWordPress DeveloperLeanplumSan Francisco

I purchased FM Dev version in the first days of the launch and must say that you have seriously created an excellent plugin.
More than that, I have followed the training and videos, and want to congratulate you for your outstanding service.
You guys really rock! You have re-defined what a WSO launch and support should be.
Please Keek It Up!

Increaser

Thank you Webily! Man I’m lovin this plugin!!!!! Bravo!

Winners

Just had to put this in before I turn in for the night (it’s just left 3.14am)
Over the last hour or so I have had near INSTANT help from both Stan and Dave himself on rectifying a problem with my setup that in all honesty was caused by me.
Their support is exceptional
Their attitude first class!
And EVEN with the products now at a much higher price…I wouldn’t even bat an eyelid at purchasing if I had known how great both the product and support attached to it is.
Simply…exceptional guys. No other way to put it.
I got FM running on a few sites now, sweetest interface and setup you’ve ever seen.
This is the power of DAP without the need for a degree in rocket science.

Paul Irvine

I had been struggling to implement a different membership plugin when fastmember was released. I bought it to see if it was easier to use and could do what i needed.
It is, it can.
Not only that, but there was one small limitation in FM that was prevented me using it a certain way. I wrote a ticket and a day or so later an update was release that took care of it.
Great job guys!
Thanks

Nataray

My jaw hit the floor when I downloaded and installed FM to find that had been included as well, Ha … should have asked after all, although there has been some cracking pre approved ideas include here for FM so at least I now have some warning so I know my chin won’t be as painful when the updates get rolled out 🙂
As this special offer is reaching it’s conclusion, I thought I should voice that I have a Huge complaint about this product!
Which is changing the name from WP Buy Now to Fast Member!!!!
Obviously after seeing the new set-up wizard I can see why they did it, but I have written several info-products where I listed recommendations (affiliate or not) for what I consider to be The best three or four products available on the planet, … and NOW I’m going to have to go back in and rewrite them all!!!
So thanks a bunch guys!
David.

David Manning

Just wanted to say… Thank You!
Your “Fast Member” just solved my quandary on which membership application to chose.
I purchased 2 days ago.. the first installation was a breeze.
Your “Mind Maps” complete the organisational structure of a membership site
You videos are simple to follow.
Now looking forward to the webinars to pick up a few tips tricks n traps on operating and marketing membership sites.
The bonus… it’s a fraction of what the others are charging.
Wishing you all the success you deserve.. for developing such a wonderful product.
I have no doubt Fast Member will be extremely successful for you.
Cheers
Neil Mayger

Neil Mayger

Okay, I give up! I’ve been skimming all the comments and answers, hoping for some serious defects since I’m on a WSO fast.
But Fast Member really does look easier. It’s got the features I need. The price is right. And I just got a recommendation from an affiliate I trust–Mark Hess.
If I’m getting updates as well, I’m in. Thanks, Dave, Stan, and Nij!
Cheers,
Mary Greene

Mary Greene

This is true Warrior spirit and integrity at a level that few can attest to.
And bwh, if there was or ever is a WSO of the year I would also be standing in line, for however long it took, to vote this one up!

Greg

YOU GUYS ROCK.
This MUST be WSO of the year, where can we vote for it.
G.

bwh

Just wanted to post a quick message here to tell you and others how impressed I am with this fantastic product.
I am working through the videos and at every stage I find myself thinking ‘Wow, they’ve thought of everything!’
This will be used for every product I put out now. It’s soooo much easier than the theme based membership site I was struggling to build. Thanks for making life so much easier.
All the best,
Dave

Dave Taylor

Hey guys. I just wanted to let you know I am in. Just bought the Developers version. I am very excited about the membership software. The professionalism you have shown on this thread is the best I have seen.
Mark

Mark Net Sensei

For everything else this plugin does, it’s really a NO BRAINER I’ve created 100’s of membership sites using Memberwing, aMember, WishList, and other lesser known membership scripts….For the PRICE, this beats them ALL…..
The Wizard is EXCELLENT! It’s super EZ to create a membership site in less than 60 seconds….
I LOVE the “DRIP” feature – Before this plugin, I had to use another well known Drip plugin along with WishList to do what this plugin does out-of-the-BOX….
I use the Sales Engine plugin on most of my sites, WishList can’t protect those pages (unless you use the “private” tag)….This plugin protects those pages quickly and easily….
I could go ON and ON, but you get the idea…..
If you’re looking for a do EVERYTHING Membership Plugin with DEVELOPER Rights, then look no further…..Buy NOW and Beat the RUSH…..
BTW, I don’t know any of the parties involved in creating this plugin, and this is NOT a paid advertisement…..
In fact, I purchased the first plugin “WP Buy Now” and refunded because it wasn’t up to my high standards…..Well, this version is “ABOVE” my standards….
Well Done Guy’s……

Azsno

Over the past 6 months, I’m willing to bet that I’ve tried every single membership solution that you can think of – DAP, WLM, and probably 15 others that you might not have heard of. At this point, I’ve invested more than a grand in membership scripts.
For me, this beats anything that I’ve tried HANDS DOWN.
1. It’s easy enough to set up even for someone with limited technical ability (me)
2. It has all the features you need to be a “power user”
3. It has all the features you need to expand and grow
4. It allows you to host all of your products on one site and control members centrally.
5. It seems to integrate fairly easily into the various processors and platforms.
Other scripts that have close to the same functionality will cost you $97 -$197 for a single site license. I just paid $67 and can use it not only on any domain that I want, but also have the option of selling sites that it’s installed on? THAT’S NUTS! How much do you think you can get for a pre-built membership site with the membership infrastructure INCLUDED on flippa? At least a few hundred bucks…AT LEAST.
Obviously I havn’t had the opportunity to “use” the script yet – as far as running members through it, but I’m going to assume that the features included “work” the way that they are supposed to, because I believe they will.
Add to that the fact that they’ve already agreed to add several features, and this is quite frankly the deal of the century – and yes, I do believe that they will add the features. From reading several of the posts, it seems as though this is an “upgrade” to an earlier version of some sorts and several of the posts indicate that the earlier users were upgraded to this version, so it’s obvious it’s not a “hit and run” .
Awesome job guys – I would have gladly paid the $497 for a developers license, but I’m damn glad I didn’t have to. I’ve been searching high and low for a script like this that would allow me to sell several products from the same site and for the buyers to be automatically upgraded as they bought new products, so this is about as timely as it gets!
Jeremy
P.S. Like I said, I don’t know either of these guys – Never spoke to either of them, even in passing on a forum before.

Jeremy Kelsall

I just purchased the developer version of the plugin. I didn’t even read all of the ad copy. Different levels of membership and choices of payment processors and right to flip sites with it pretty much sold me. All I can say is wow. This plugin has a lot of features! It’s even got functionality for generating coupons. And nice idiot-proof videos on how to use the plugin’s various features.
I’m just starting to get my head around harnessing this plugin’s tremendous potential. After getting mixed results trying to cobble together various plugins to get just some of the range of uses that this plugin has, this is a nice find!

Thunderbird

Guys,
I am an owner of WPBuyNow. Actually I didn’t fully read the thread and I was about to buy this. I will buy anything from this team. As soon as I know this is free for all the existing WPBuyNow customers, I was over the moon of their generosity.
After I bought the WpBuyNow last year, I had a hiccup in the beginning as I can’t offer a free subscription and the guys solved the problem with in a week and released a new version.
The support from the team is out of this world. The programmer might be a code God. You ask for some feature, he delivers it. Would you let me know who is your developer, I will frame his photo and keep in my office please?
Just buy it even though you don’t need it exactly at this stage of your IM. I am sure it will come in handy for you one day. For this price it isn’t a steal, I would say Gang Rape.
Cheers…

Scriptstar

I own this plugin and it is one of the best in class for what it does. Absolutely brilliant!

Daryl Daughtry

Hey guys…
I grabbed WP Buynow last year and can confirm that it is a superb bit of kit.
WP Fastmember just takes that to a whole new level. Well done, guys!
Anyone reading this thread should not be thinking about the price or whether or not they should grab this…..just let your imagination run for a bit. Ask yourself, if it is that easy to set up a membership site, how many can you think of starting this week?
The exciting thing about this product is it puts a whole load of money-making power into everybody’s hands.
In fact, if you are thinking about selling anything online, then you should grab this while it’s here. You’ll kick yourself if you don’t.

Barry Rodgers

Wow this is amazing. I can’t believe that I got a free upgrade from wp buy now. This shows the integrity of these warriors. I have lost count of the time that I have purchase WSOs that promise upgrades that never happen.
Wp buy now was fantastic. This plugin is miles better. If you are thinking about buying Fast Member click the buy button now.

Gary

I have literally hundreds of plugins – almost as many plugins as PLR files
But there is a handful of plugins that I ALWAYS install in EVERY wordpress I set up. It doesn’t matter what niche or what specific function the new site has. Top of that list – beside the other core plugins (All in One SEO, BPC, Login Lockdown etc) is WPBuyNow – now renamed to Fast Member and supercharged. I’ve trusted this plugin to collect cash for me – over and over again and its never let me down – now thats trust!
Its also hyper cool that, having bought WP Buy Now, last year – I got an instant and unasked for upgrade to Fast Member – that shows a commitment to doing the right thing by their customers rather than trying to squeeze out every dollar.
In the early days with this plugin I had some support questions – they answered my questions quickly and completely. So – if you have any questions about the product – I think its one of the best plugins I’ve bought. If you have questions about support – they supported me quickly and with professionalism and if you have a question about the people behind the product – they upgraded me for free. Can’t say fairer than that.
NOTE: As this is a glowing testimonial I’d like to make three points:
1) I get nothing for writing any of the above – I wrote it ‘cos its true
2) I am not related to either of the nice gentlemen who created this awesome plugin and
3) No puppies where harmed in the making of this non-video…
Any questions – just ask.

Andrew

I received a review copy of Fast Member.
After installing it and using it to set up a fully functioning membership site I have the following points.
The features fast members comes with at such a low price point are amazing.
You will not find a system anywhere else that rivals this in features and price, I dare you to look.
It’s just so simple, straight forward and best of all, it does what it states it will do. Which in this day and age is difficult to say about anything.
Get this before it jumps to full price.

Dylan

“they have the fastest coders on the planet, because most of the broken code I complained about this morning is now working fine”
[Мнение по повод сайтовете за кандидат президентската кампания на Руди Джулиани през 2008-ма. Източник: techpresident.com]

Michael Turk